PARKERENROTTERDAM-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Veiligheid

#
Weet ik zeker dat ik een parkeerplek heb na het reserveren?

Wij kiezen met zorg onze parkeeraanbieders. Alleen met betrouwbare ervaren parkeeraanbieders gaan wij een samenwerking aan. Bezoekers kunnen naderhand de parkeeraanbieders beoordelen. Zo kunnen wij bepalen of de parkeeraanbieders nog voldoen aan onze eisen. Dit doen wij blijkbaar goed, want wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.

#
Rijden er mensen in mijn auto?

U kunt de angst hebben dat er tijdens uw afwezigheid in uw auto wordt gereden. Geen zorgen, parkeermedewerkers zullen dit niet doen. Enkel om uw auto van het vliegveld naar de parkeerplaats te rijden en weer terug te brengen. Een enkele keer wordt uw auto 100 meter verplaatst om het parkeerterrein zo efficiënt mogelijk in te delen. Voor de brandveiligheid is het tevens beter wanneer de aanbieder de sleutel tot haar beschikking heeft.

#
Waar wordt mijn auto geparkeerd?

Elke parkeeraanbieder heeft zijn eigen parkeerplaatsen tot haar beschikking. Hier parkeert u zelf uw auto of wordt uw auto geparkeerd met de Valet service. Voor de zekerheid kunt u foto’s maken van de parkeerplek. Mocht u bij terugkomst vergeten waar u heeft geparkeerd kunt u uw auto dankzij de foto weer makkelijk terugvinden.

#
Zijn alle parkeerterreinen beveiligd?

U kunt ervan op aan dat alle parkeerlocaties goed beveiligd zijn. De ene locatie heeft echter wel een betere beveiliging dan de andere. Hoe de parkings de beveiliging hebben geregeld leest u in de beschrijving per parkeeraanbieder en ziet u terug in de voor- en nadelen. Alle parkings zijn ten minste beveiligd met een omheining en een slagboom.

#
Wat moet ik doen bij schade aan mijn voertuig?

Mocht uw auto onverhoopt schade hebben opgelopen, neem dan foto’s van de schade en meld dit bij de parking. Meld deze schade ook bij ons. Het beste kunt u voorafgaand aan het parkeren ook foto’s maken van uw auto. Zo heeft u bewijs van de status van de auto voor het parkeren. Noteer tevens de kilometerstand.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe