PARKERENROTTERDAM-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parkeren

#
Hoe herkent de parkeermedewerker mij?

Vaak ontmoet u de parkeermedewerker bij de vertrekhal van Rotterdam Airport. Tijdens het reserveren vult u het kentekennummer in van uw auto. Hieraan kan de parkeermedewerker u herkennen. Bij de terugkomst staat de parkeermedewerker met uw auto klaar bij de aankomsthal. Controleer altijd voor de zekerheid uw reserveringsbevestiging. Hier staan de locaties aangegeven waar u de parkeermedewerker kunt ontmoeten.

#
Hoe herken ik de medewerker van de parkeeraanbieder?

De meeste parkeermedewerkers hebben een bedrijfshesje aan van de parkeeraanbieder. Hier kunt u hen aan herkennen. Verder is het kenteken bekend bij de parkeeraanbieder. Het kan dus zijn dat de medewerker direct naar uw auto toeloopt.

#
Wanneer neem ik contact op met de parkeeraanbieder?

20 minuten voordat u aankomt rijden neemt u contact op met de parkeeraanbieder. In deze tijd rijden zij naar het vliegveld. Op de terugweg kunt u om de wachttijd te beperken direct contact opnemen nadat u geland bent en een tijd afspreken. De contactgegevens vindt u in de bevestigingsmail die u via de e-mail ontvangen heeft.

#
Is het verplicht om mijn autosleutels in te leveren?

Voor de Valet service is het verplicht om uw sleutels in te leveren. Deze zijn immers nodig om uw auto te parkeren. Nadat ze uw auto hebben geparkeerd zullen ze uw autosleutels veilig opbergen in een kluis. Wanneer u weer terug bent van uw reis halen ze uw sleutel weer uit de kluis en rijden uw auto naar het vliegveld.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe