PARKERENROTTERDAM-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren

#
Wat zijn de reistijden van de shuttle bus?

U geeft bij uw reservering aan hoe laat u verwacht aan te komen. De parkeermedewerkers houden met deze tijden rekening. Hierdoor kunt u vaak direct met de shuttle bus naar het vliegveld rijden. Het kan zijn dat er na u nog een auto aankomt rijden. De buschauffeur kan dan wachten op die gasten zodat ook zij direct naar het vliegveld kunnen. In de vakantieperiodes kan het voorkomen dat de bus net weg is. Vaak hebben de parkeerlocaties wachtruimtes waar u kunt wachten op de volgende shuttle bus.

#
Hoe kom ik op de luchthaven vanaf de parkeerlocatie?

Het hangt van de parkeervorm af hoe u op het vliegveld komt. Vaak kunt u kiezen tussen Valet of Shuttle parkeren. Bij Shuttle parkeren brengt een shuttle bus u naar Rotterdam Airport vanaf de parkeerplaats. Als u voor de Valet service heeft gekozen, dan rijdt u direct naar het vliegveld. Daar zal uw auto worden overgenomen.

#
Is het verplicht om mijn autosleutel in te leveren?

Per parkeeraanbieder verschilt het wat de wensen zijn. Vaak hoeft u niet uw autosleutels in te leveren bij de Shuttle service. Soms willen parkeeraanbieders dit wel. Wanneer ze de autosleutels in hun bezit hebben dan kunnen ze zo efficiënt mogelijk gebruikmaken van de parking. Ook is het veiliger met oog op brandveiligheid. Zodra dit een vereiste is van een parkeerlocatie staat het aangegeven in de voor- en nadelen van de aanbieder. Zo bent u altijd op de hoogte.

#
Waarom lever ik mijn autosleutels in?

U levert standaard uw autosleutels in bij Valet parkeren. Zij hebben uw sleutel nodig om de auto te parkeren. Bij Shuttle parkeren is het niet altijd nodig. Sommige parkeeraanbieders bewaren liever de autosleutels in een veilige kluis zodat ze indien het nodig is uw auto kunnen verplaatsen. Ook voor de brandveiligheid is het veiliger als zij uw autosleutels in hun bezit hebben. U kunt zelf de afwegen maken of u uw autosleutels liever in bezit houdt tijdens uw reis of dat u ze wilt afgeven. Het verschilt namelijk per aanbieder of u ze moet inleveren.

#
Hoeveel personen passen er in de shuttle bus?

Elke parkeeraanbieder heeft zijn eigen transfer. Dit betekent dat niet elke bus gelijk is aan elkaar. Bij het reserveren geeft u op met hoeveel mensen u reist. De parkeeraanbieder zal hier rekening mee houden. Doorgaans kan een shuttle bus maximaal acht personen vervoeren.

#
Past mijn rolstoel in de shuttle bus?

Zolang uw rolstoel ingeklapt kan worden, kunt u gebruikmaken van de shuttle bus. Indien dit niet mogelijk is kunt u kijken naar parkeeraanbieders met een Valet service of een Park & Walk.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe