De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Online reserveren

Online boeken

Aanbieders van parkeerterreinen kunt u hier gemakkelijk vergelijken. Wij verdelen de kenmerken van de parkeeraanbieders in voor- en nadelen. Deze kunt u zien in ons aanbiedersoverzicht. Via onze website kunt u ook online de reservering maken, waarvan u een bevestiging ontvangt. Dat is alles wat u hoeft te doen. De bevestigingsmail kunt u binnen 24 uur verwachten. Het kan zijn dat de mail niet in uw inbox komt, maar in uw spambox. Houd deze daarom goed in de gaten. Heeft u binnen 24 uur geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Sleutel bij u houden

Sleutels afgeven

Bij sommige parkeeraanbieders kunt u uw autosleutels bij u houden. Vaak is dit afhankelijk van de parkeervorm. Zo kunt u vaak bij Shuttle parking uw autosleutels in eigen bezit houden, maar bij Valet parking bewaart de parkeeraanbieder de sleutel. Of hier sprake van is bij een parkeeraanbieder die u op het oog heeft, kunt u eenvoudig bekijken in de beschrijving en de voor- en nadelen. Wij benoemen namelijk altijd of u uw autosleutels in eigen bezit kunt houden.

24 uur per dag service

's Nachts parkeren

Het maakt niets uit op welk tijdstip u gebruik wilt maken van de parkeerservice. Alle parkeeraanbieders die op onze website te vinden zijn, hebben een 24 uur service en zijn dus 24 uur per dag beschikbaar om u naar het vliegveld of naar het parkeerterrein te brengen.

Veilig parkeren

veilig parkeren

Bij Parkerenrotterdam-airport.nl bent u zeker van een beschermde en bewaakte parkeerplaats. Hier vindt u immers alleen gerenommeerde parkeeraanbieders. Verder zorgen een afscheiding en verharde ondergrond zorgen ervoor dat u uw auto veilig achter kunt laten.

Betrouwbaar parkeren

Betrouwbaar parkeren

De aanbieders waarmee wij werken zijn betrouwbaar en erkend. Uw auto wordt voor u geparkeerd bij de Valet parking en verder wordt er uiteraard niets mee gedaan. De parkeeraanbieders bewaren uw sleutel in een veilige kluis waar onbevoegden niet bij kunnen. 

Vier parkeeropties

Parkeermogelijkheden

U kunt kiezen tussen vier verschillende vormen van parkeren, namelijk een Shuttle service, Valet parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Deze vier vormen worden nader toegelicht op de pagina Parkeervormen.

“Duidelijke website waarmee je snel de
goedkoopste parkeeraanbieder kunt vinden en boeken!”

Familie Hoeksma

“Ik was onbekend met Rotterdam Airport maar met
Parkerenrotterdam-airport.nl heb ik een uitstekende parkeerplek gevonden”

Harry Haakma

“Duidelijke website waarmee je snel de
goedkoopste parkeeraanbieder kunt vinden”

Kim Douwsma

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenrotterdam-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1212 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Rotterdam airport