De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Op loopafstand parkeren

Valet parking

Valet service (ook wel Valet parking genoemd) is de meest luxe vorm van parkeren. Bij Valet parking rijdt u met de auto naar de vertrekhal. Uw auto wordt daar overgenomen door een chauffeur van het parkeerbedrijf. U kunt op die manier naar de incheckbalie. Bij terugkomst op de luchthaven wordt uw auto naar de aankomsthal gebracht. U kunt op die manier u weg meteen vervolgen naar huis. Central Parking biedt deze parkeervorm aan op Rotterdam The Hague Airport.

Park & Walk

Park and Walk

Dit is de meest gekozen parkeervorm en wordt doorgaans aangeboden door de airport zelf, zo ook in het geval van Rotterdam Airport. U rijdt naar het vliegveld en u parkeert uw auto op de parkeerplek gelegen dichtbij het vliegveld. Omdat het parkeerterrein dichtbij de vertrek- en aankomsthal is kunt u zelf naar de incheckbalie. U hoeft hierbij dus geen gebruik te maken van een shuttle bus. Wilt u alles zelf in de hand houden, dan is deze service een goede keus. Als u parkeert bij P1, P2, P3 of P10 kunt u gebruik maken van deze service.

Shuttle service

Shuttle parking

Shuttle parking is in het algemeen een goedkopere vorm van parkeren nabij een vliegveld. U rijdt naar de parkeerterrein van het parkeerbedrijf waar u geboekt heeft. Zodra u uw auto heeft geparkeerd, staat een shuttle bus voor u klaar om u naar de airport te brengen. Bij terugkomst op vliegveld Rotterdam zal de shuttle bus voor u klaar staan bij de aankomsthal. Deze zal u naar de parkeerterrein brengen waar u uw weg kunt vervolgen naar huis. Kiest u voor shuttle service dan kiest u voor Quick Parking

Park, Sleep & Fly arrangement

Park sleep fly

Eén hotelovernachting + een parkeerplek tijdens uw vakantie, dit kan met Park, Sleep & Fly. Het hotel is vaak dichtbij gelegen bij de airport en hebben vaak ook een shuttle service naar het vliegveld. U heeft vaak de keuze of u bij aankomst een dag wilt overnachten bij het hotel of bij terugkomst. Deze service is ideaal voor reizigers die in de late avonduren of vroege ochtenduren aankomen of vertrekken. Wilt u gebruik maken van Park, Sleep & Fly dan kunt u voor luchthaven Rotterdam terecht bij Van der Valk Rotterdam Airport.

“Duidelijke website waarmee je snel de
goedkoopste parkeeraanbieder kunt vinden en boeken!”

Familie Hoeksma

“Ik was onbekend met Rotterdam Airport maar met
Parkerenrotterdam-airport.nl heb ik een uitstekende parkeerplek gevonden”

Harry Haakma

“Duidelijke website waarmee je snel de
goedkoopste parkeeraanbieder kunt vinden”

Kim Douwsma

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenrotterdam-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1212 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Rotterdam airport