PARKERENROTTERDAM-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeertips

Klokje icoon

Zorg ervoor dat u op tijd reserveert

Niets is zo vervelend dan een parkeerplaats op het oog hebben en op het laatste moment erachter komen dat het parkeerterrein vol zit. Wat doet u dan? Waarschijnlijk een duurdere parkeerplek pakken dat niet op de planning stond. Omdat vaak de goedkope parkeerplekken als eerste weg zijn, raden wij u aan om tijdig bij de gewenste parkeeraanbieder te reserveren. Het is goed om minstens één week voor uw vertrek te boeken. Ook bent u goedkoper uit als u tijdig reserveert. Kortom, hoe langer u wacht, hoe duurder het wordt.

Vergrootglas icoon

Lees ervaringen van andere bezoekers

Op internet valt vaak genoeg te lezen over dergelijke parkeeraanbieders. Toch kan een parkeeraanbieder zich beter voordoen, dat dat hij daadwerkelijk is. Daarom zijn reviews van eerdere bezoekers zeer waardevol. Zij kunnen hun eerlijke, niet-commerciële mening geven over de desbetreffende parkeeraanbieder. Lees daarom voordat u een reservering plaatst de reviews van anderen. Zij kunnen misschien met plus- of juist minpunten komen waar u in eerste instantie niet aan had gedacht. Ook als uzelf bij een parkeeraanbieder heeft geparkeerd, willen wij u aanraden om een review te schrijven. Zo helpt iedereen elkaar.

Agenda icoon

Ga op tijd weg van huis

Bedenk dat u vaak van alles nog moet regelen voordat u op vakantie gaat. Dit kunnen kleine dingen zijn, zoals de planten nog water geven tot het regelen van een oppas voor de kat. Plan daarom voor deze onvoorziene activiteiten genoeg tijd in. Schrijf alles op een briefje, zodat u kunt afstrepen wat u al heeft gedaan. Zorg er daarnaast voor dat u een uur extra rekent voor vertrek. Onderweg kan er namelijk van alles gebeuren en het kan druk zijn bij de luchthaven. Check voordat u weggaat het verkeer op mogelijke files. Heeft u nog vragen over uw reservering? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.

Pijl icoon

Vindt vlot uw parkeerplaats terug

U kunt het beste het precieze adres van uw parkeeraanbieder in uw navigatie invoeren. In de buurt van Rotterdam Airport zijn meerdere parkeerplaatsen, wat voor verwarring kan zorgen. Door het exacte adres in te voeren, komt u zonder om te rijden snel op uw bestemming aan. Vergeet daarnaast niet uw reservering van tevoren te printen. Zorg dat u deze bij de hand heeft in de auto, want dit wordt gezien als een bevestiging van uw reservering bij de parkeeraanbieder. Ten slotte raden wij u aan om het nummer van uw parkeerplaats op te schrijven of te fotograferen. Zo voorkomt u dat u na een vermoeiende terugreis nog het hele parkeerterrein moet aflopen om uw auto te vinden.

Snelheidsmeter icoon

Kilometerstand opschrijven

In het verleden gingen er geruchten rond dat parkeeraanbieders tijdens het parkeerverblijf van uw auto ongewenst in uw auto kilometers gingen maken. Dit soort geruchten schaden natuurlijk het vertrouwen in een parkeeraanbieder. Daarom noteren veel parkeeraanbieders bij aankomst direct samen met u de kilometerstand. Zo kunt u bij terugkomst checken of erin is gereden. Met deze transparante houding willen parkeeraanbieders aantonen dat ze te vertrouwen zijn. Ook wanneer een parkeeraanbieder niet uw kilometerstand opschrijft, kunt u dit zelf doen. Schrijf het op in uw telefoon of maak een foto. De kans dat erin wordt gereden is heel erg klein, maar zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Benzine icoon

Bij terugkomst

Na uw lange terugreis wilt u niets liever dan direct naar huis rijden en nog even nagenieten op de bank. Dit snappen wij heel goed en willen dit proces dus ook zo soepel mogelijk laten verlopen. Hiervoor kunt u een aantal voorbereidingen treffen. Bewaar ten eerste uw autosleutel op een vaste plek. Hierdoor hoeft u bij terugkomst niet de hele koffer te doorzoeken, maar heeft u binnen enkele seconden de sleutels te pakken. Daarnaast kunt u het beste direct wanneer mogelijk is contact opnemen met uw parkeeraanbieder en communiceren over de transfer naar uw parkeerplaats. Zo kan de parkeeraanbieder, terwijl u uw koffers ophaalt, richting de luchthaven rijden en verliest u hier geen tijd mee. Ten derde kunt u het beste uw auto parkeren met een volle tank. Op de terugreis hoeft u dan niet meer te tanken. Lukt dit niet? Zorg dan dat er genoeg brandstof in zit tot aan het eerstvolgende tankstation. Het is geen overbodige luxe om startkabels in uw auto te hebben. Het is namelijk mogelijk dat uw auto opstartproblemen heeft na een langere periode stil te hebben gestaan.

Spaarpot icoon

Houd waardevolle eigendommen uit het zicht

Het is nooit leuk, maar soms heeft u de grote pech dat autodieven hun oog op uw auto hebben gelegd. Toch kunt u proberen uw auto er niet interessant uit te laten zien voor de autodieven. Voordat autodieven een auto openbreken, kijken ze eerst of er iets te halen valt. Als dit niet zo is, is de kans groter dat ze uw auto overslaan. Daarom is het verstandig om waardevolle eigendommen uit het zicht te zetten. Nog beter is het om helemaal geen waardevolle spullen in uw auto te hebben liggen. Heeft u niks erin liggen? Haal dan de hoedenplank aan de achterkant uit de auto. Zo kunnen autodieven in één opslag zien dat er niks in ligt. Let hier vooral op bij een onbewaakt parkeerterrein.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe