De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Buiten

€315,00

9 dagen Parkeren
24-08-2017 tot en met 01-09-2017

Rotterdam Airport is een van de grootste vliegvelden van Nederland. Uiteraard wordt de luchthaven gebruikt door zowel vakantiegangers als mensen die een reis maken met een zakelijk doel. Voor deze beide groepen kan deze parking een perfecte uitkomst bieden wat betreft parkeren. Het grote voordeel van P2 Rotterdam Airport is dat u de auto binnen een mum van tijd geparkeerd heeft, dankzij de kentekenherkenning waarvan gebruik wordt gemaakt. Dit zorgt er niet alleen voor dat het parkeren snel verloopt, maar u bent er ook zeker van dat uw auto veilig geparkeerd staat. Daarbij loopt u binnen één minuut van het terrein naar de terminal.

Zakelijk parkeren bij Rotterdam Airport – The Hague

De parkeerplaatsen die zich bevinden op P2 Rotterdam Airport zijn bij uitstek geschikt voor degene die een zakelijke reis gaan maken en weinig tijd willen verliezen met het parkeren van de auto. We spreken dan ook wel van ‘Business parkeren’. Uiteraard is P2 ook zeer geschikt als u met een ander doel een vliegreis gaat maken. Dankzij de korte loopafstand naar de terminal en de mogelijkheid om kosteloos uw elektrische auto op te laden heeft dit parkeerterrein voordelen voor iedereen. Dankzij het scherp tarief is deze parking zeer aantrekkelijk voor iedereen. Wilt u ook goedkoop parkeren bij het vliegveld van Rotterdam? Reserveer dan een parkeerplek van P2 Rotterdam Airport.

Op betrouwbaar terrein parkeren

Als u uw reservering plaatst via Parkerenrotterdam-airport.nl profiteert u uiteraard van de voordelige tarieven van deze parking. Daarbij parkeert u dan snel en veilig uw auto op een betrouwbaar terrein en kunt u, indien gewenst, de elektrische auto gratis opladen. De sleutel houdt u bij zich, waardoor u ook binnen de kortste keren het terrein weer verlaat bij terugkomst. Kies voor de service van P2 en plaats nu hier uw reservering. Wilt u nog goedkoper parkeren? Bekijk dan P10 Rotterdam Airport. Door de langere loopafstand zijn namelijk de prijzen lager.

Voordelen

Officiële aanbieder Rotterdam airport
Bewaakt parkeerterrein
Elektrisch oplaadpunt
2 minuten loopafstand van terminal

Nadelen

Vooraf reserveren
Overdekt niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Rotterdam Airport

2 minuten
Park & Walk
  • Kaart locatie parkeerplekken Rotterdam airport

Locatie parkeerterrein

Rotterdam Airportplein 60
3045 AP Rotterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Parkerenrotterdam-airport.nl scoort een
4.2 uit 5 op basis van
903 beoordelingen.
Twitter
Facebook
Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00
Klantenservice: 088 57 00 190
Email: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google play icoon Google play android icoon

© 2017 Parkeren Rotterdam airport