De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Buiten

€65,00

9 dagen Parkeren
24-08-2017 tot en met 01-09-2017

De luchthaven van Rotterdam beschikt over een eigen officiële parkeeraanbieder die u de meest aantrekkelijke service aanbiedt. Men beschikt over de verschillende parkeerplaatsen P1, P2, P3, P6 en P10. P1 Rotterdam Airport en P2 zijn de meest gebruikelijke parkeerplaatsen, maar ze bevinden zich allemaal op loopafstand. Ideaal, want u bent dus snel ter plaatse en hoeft geen gebruik te maken van een shuttle bus. De parkeerplaatsen zijn allen 24/7 geopend en online bij ons te reserveren.

Lang en goedkoop parkeren op luchthaven Rotterdam

De parkeerplaats P1 Rotterdam Airport is zeer geschikt voor lang én goedkoop parkeren op vliegveld Rotterdam. De tarieven verschillen per het aantal gewenste dagen. Als u de datum in de vergelijker invult, controleren wij direct de beschikbaarheid en de prijzen voor u. P1 Rotterdam Airport is voordelig, dichtbij én betrouwbaar. De parkeerplaats is beveiligd met bewakingscamera’s en er vindt regelmatig surveillance door marechaussee en politie plaats.

Loopafstand en betrouwbaar

Via het online boekingssysteem van de luchthaven wordt altijd de gunstigste parkeerplek voor u uitgekozen, die voldoet aan uw voorkeuren en eisen. Zo bent u zeker van het gunstigste tarief en hoeft goedkoop parkeren op vliegveld Rotterdam geen moeilijke opgave te zijn. Het reserveren is enkel online mogelijk, en niet telefonisch. Hierbij kan betaald worden met onder andere Creditcard, Mastercard of iDeal.  U kunt tot uiterlijk 24 uur voor vertrek een reservering maken. Online reserveren is zeker aan te raden, omdat dit in de praktijk vaak goedkoper en sneller blijkt te zijn. Ook bespaart u tijd doordat u snel de parkeerplaats op en af kunt rijden door middel van kentekenherkenning. Hierbij dient u de ontvangen e-mailbevestiging mee te nemen.

Voordelen

Officiele parkeeraanbieder
Meest geboekte aanbieder
Bewaakt parkeren

Nadelen

Vooraf reserveren
Overdekt niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Rotterdam Airport

3 minuten
Park & Walk
  • Parkeerterrein Rotterdam Airport
  • Kaart locatie parkeerplekken Rotterdam airport

Locatie parkeerterrein

Rotterdam Airportplein 60 3045 AP Rotterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Parkerenrotterdam-airport.nl scoort een
4.2 uit 5 op basis van
903 beoordelingen.
Twitter
Facebook
Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00
Klantenservice: 088 57 00 190
Email: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google play icoon Google play android icoon

© 2017 Parkeren Rotterdam airport