De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Omwonenden Rotterdam Airport willen openingstijden inkorten

13
mrt
Verkeerstoren Rotterdam Airport

Omwonenden van Rotterdam The Hague Airport zouden graag zien dat de openingstijden van de Nederlandse luchthaven verder ingekort worden. Als het aan het platform Bewoners Tegen Geluidsoverlast (BTG) ligt, dan moet de luchthaven in ieder geval een uur eerder haar deuren sluiten. Dit heeft te maken met het overlast dat zij door de luchthaven ervaren.

Rotterdam The Hague mag op dit moment tussen 23.00 uur en 7.00 uur geen lijnvluchten laten vertrekken. Om 23.00 stoppen dus de vluchten. De vereniging van omwonenden wil eigenlijk graag dat de sluitingstijden van Rotterdam Airport aangepast worden en nog een uur ingekort worden. Zij willen dat de luchthaven de sluitingstijd op 22.00 uur zet. Daarnaast zou op zaterdag en zondag als het aan hen ligt pas vanaf 10.00 uur gevlogen mogen worden. Dit om de geluidsoverlast te beperken.

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan een nieuw luchthavenbesluit. Uniek aan dit besluit is dat omwonenden grote invloed op de uitkomst van dit besluit hebben en ook inspraak hebben. De staatssecretaris moet in 2018 een definitieve beslissing nemen over het luchthavenbesluit. Medewerkers van Rotterdam The Hague Airport geven zelf aan zich verder te willen ontwikkelen, maar dat de luchthaven beperkt is in het aantal vliegbewegingen. Onlangs werd bekend dat Rotterdam Airport de aansluiting met Lufthansa-knooppunt München verliest. Recent verdwenen ook al de verbindingen tussen Rotterdam en Heathrow en Istanbul uit het netwerk.

“Duidelijke website waarmee je snel de
goedkoopste parkeeraanbieder kunt vinden en boeken!”

Familie Hoeksma

“Ik was onbekend met Rotterdam Airport maar met
Parkerenrotterdam-airport.nl heb ik een uitstekende parkeerplek gevonden”

Harry Haakma

“Duidelijke website waarmee je snel de
goedkoopste parkeeraanbieder kunt vinden”

Kim Douwsma

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenrotterdam-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1212 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Rotterdam airport