De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Demonstratie tegen de uitbreiding van Rotterdam Airport

7
mei
Panoramadek Rotterdam Airport

Veel mensen zijn het niet eens met de plannen om Rotterdam Airport verder uit te breiden. Omwonenden klagen over overlast, en verschillende milieu-instanties vinden het geen goed idee om in te stemmen met een uitbreiding van de luchthaven. Tegenstanders van de uitbreiding van Rotterdam The Hague Airport gaan daarom op donderdag 17 mei demonstreren voor het stadhuis in Rotterdam.

De demonstratie in Rotterdam vindt plaats voorafgaand aan de gemeenteraadscommissie Economie, Haven, Mobiliteit en Duurzaamheid (ook wel afgekort tot EHMD) over de voorgenomen uitbreidingsplannen. Een van de initiatiefnemers is voorzitter Hubert van Breemen van de vereniging Bewoners tegen Vliegtuigoverlast Rotterdam Airport (BTW), die oproept om met zo groot mogelijke aantallen mensen tegen de uitbreiding van Rotterdam Airport te demonstreren. (meer…)

Rotterdam breidt uit met vluchten naar Lissabon

24
apr
Foto centrum Lissabon

Rotterdam Airport krijgt er een aantal nieuwe lijndiensten bij. De bekende low-cost maatschappij Transavia begint in het komende winterseizoen namelijk met vluchten van Rotterdam Airport naar de luchthaven van Lissabon. Dit maakte de luchtvaartmaatschappij eerder deze week bekend.

De nieuwe verbinding van Rotterdam met de Portugese hoofdstad gaat in februari 2018 van start. De vlucht wordt vanaf dan twee keer per week uitgevoerd, namelijk op de donderdag en zondag. De vluchten vertrekken uit Rotterdam om om 16:20, en keren terug uit de Portugese hoofdstad om 18:50. Transavia zet voor de vluchten een Boeing 737 in. Reizigers die vanaf Rotterdam naar Lissabon willen reizen kunnen nu al hun vliegtickets boeken. (meer…)

British Airways vult gat Rotterdam Airport op

17
apr
British Airways vliegtuig

Onlangs werd het aanbod van vluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Duitsland en het Verenigd Koninkrijk sterk vermindert. De Britse regionale maatschappij BMI Regional stopte namelijk per 26 maart met het uitvoeren van vluchten tussen Rotterdam en de Duitse luchthaven Munchen Airport, en de eveneens Britse luchtvaartmaatschappij CityJet stopte met vluchten naar Londen City Airport. Hierdoor werd de vraag naar stoelen groter dan de beschikbaarheid. Nu worden deze vluchten overgenomen door een andere maatschappij. (meer…)

Rotterdam verliest routes naar Munchen en Londen

20
mrt
Verkeerstoren Rotterdam Airport

Het aanbod van vluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Duitsland en het Verenigd Koninkrijk vermindert binnenkort. Rotterdam Airport verliest namelijk enkele routes. De Britse regionale luchtvaartmaatschappij BMI Regional staakt per 26 maart met het uitvoeren van vluchten tussen Rotterdam Airport en de Duitse luchthaven Munchen Airport. De eveneens Britse luchtvaartmaatschappij CityJet stopt daarnaast met de luchten tussen Rotterdam The Hague Airport en London City Airport

Met het vertrek van CityJet verliest Rotterdam The Hague Airport opnieuw een belangrijke vaste samenwerking. In de afgelopen maanden staakten ook Turkish Airlines en Flybe al hun vluchten vanaf de Rotterdamse luchthaven. British Airways staakte in 2015 al de route naar Londen Heathrow, en Turkish Airlines stopte vorig jaar met het vliegen van de lijndienst naar Istanbul. (meer…)

Omwonenden Rotterdam Airport willen openingstijden inkorten

13
mrt
Verkeerstoren Rotterdam Airport

Omwonenden van Rotterdam The Hague Airport zouden graag zien dat de openingstijden van de Nederlandse luchthaven verder ingekort worden. Als het aan het platform Bewoners Tegen Geluidsoverlast (BTG) ligt, dan moet de luchthaven in ieder geval een uur eerder haar deuren sluiten. Dit heeft te maken met het overlast dat zij door de luchthaven ervaren.

Rotterdam The Hague mag op dit moment tussen 23.00 uur en 7.00 uur geen lijnvluchten laten vertrekken. Om 23.00 stoppen dus de vluchten. De vereniging van omwonenden wil eigenlijk graag dat de sluitingstijden van Rotterdam Airport aangepast worden en nog een uur ingekort worden. Zij willen dat de luchthaven de sluitingstijd op 22.00 uur zet. Daarnaast zou op zaterdag en zondag als het aan hen ligt pas vanaf 10.00 uur gevlogen mogen worden. Dit om de geluidsoverlast te beperken. (meer…)

Transavia en breidt uit op Rotterdam Airport

28
feb
Transavia vliegtuig

De Nederlandse lagekostenluchtvaartmaatschappij Transavia opent nieuwe routes vanaf Rotterdam The Hague Airport. Transavia biedt vanaf nu namelijk maar liefst vijf extra bestemmingen aan vanaf de zuidelijk gelegen luchthaven. De bekende luchtvaartmaatschappij zet donderdag vluchten in naar de populaire bestemmingen Venetië en Pisa in Italië, Valencia in Spanje, Pula in Kroatië en Bergerac in Frankrijk. Tickets naar deze bestemmingen kunnen nu aangeschaft worden. De eerste vluchten naar deze nieuwe aansluitingen vertrekken in april vanaf Rotterdam Airport.

Vanaf Rotterdam Airport konden reizigers eerder al eens naar Bergerac vliegen. Deze vluchten werden uiteindelijk echter geschrapt. (meer…)

Grote renovatie Airportplein van start

12
feb

Vorige maand is Rotterdam The Hague Airport begonnen met een grote renovatie aan het Airportplein. Deze renovatie ging om 16 januari van start. Het is vooralsnog niet helemaal duidelijk wanneer al het werk aan het plein af is, maar de eerste fase van de renovatie aan het Airportplein zal tot medio april duren. Wel weten we dat de renovatie een aantal veranderingen met zich mee breng. Reizigers die binnenkort vanaf Rotterdam Airport vliegen kunnen daarom het best van tevoren deze informatie door te nemen.

Volg alle informatieborden met betrekking tot de aangegeven rijroutes. De rijbaan vlak voor de terminal bij Rotterdam Airport wordt definitief afgesloten voor alle verkeer. Er komt een nieuwe randweg, die aleen toegankelijk is voor vergunninghouders. De bestaande “Kiss & Ride” strook verdwijnt, maar u kunt reizigers nog wel afzetten. U kunt momenteel namelijk gebruik maken van een gedeelte van parkeerterrein P2 en geheel P6. Op deze terreinen kan 5 minuten zonder kosten geparkeerd en weer afgereden worden. (meer…)

Omwonenden Rotterdam Airport willen limiet op nachtvluchten

30
nov

Omwonenden van de luchthaven Rotterdam The Hague Airport zien graag dat de beperking van het aantal nachtvluchten vele malen strenger wordt gehandhaafd. Het ministerie, de provincie Zuid-Holland, omliggende gemeenten van de luchthaven en de inspectie hanteren in brieven doorgaans een maximum van 849 nachtvluchten per jaar. maar de limiet niet wettelijk is vastgelegd. Dit zegt de Inspectie Leefomgeving en Transport. Volgens hen kunnen zij de beperkingen dus niet optimaal handhaven, en kunnen er geen boetes uitgedeeld worden als de afspraken niet nagekomen worden. De omwonenden van de luchthaven zijn het hier niet mee eens.

De vereniging Bewoners tegen Vliegtuigoverlast Rotterdam Airport heeft recent bij de rechtbank Rotterdam beroep aangetekend tegen het besluit om dee norm niet te handhaven. (meer…)

Welke keuze moet u maken?

14
jun
Panoramadek Rotterdam Airport

Doordat Rotterdam Airport niet zo grootschalig is als bijvoorbeeld Amsterdam Airport Schiphol, kunt u in verhouding vaak heel betaalbaar uw auto bij de luchthaven parkeren. De prijzen verschillen echter wel per parkeeraanbieder, en ook de service is niet overal hetzelfde. Daarom zetten wij van parkerenairportrotterdam.nl de verschillende parkeeraanbieders bij Rotterdam Airport voor u op een rijtje.

Allereerst kunt u er voor kiezen om bij Rotterdam The Hague Airport Parking P1, oftewel de officiële parkeeraanbieder te parkeren. De parkeerplaatsen zijn 24/7 geopend, online te reserveren en goed bewaakt, en het terrein bevindt zich op slechts 3 minuten van de vertrekhal. Het is niet de allergoedkoopste, maar ook zeker niet de duurste parkeeraanbieder bij de luchthaven. (meer…)

“Duidelijke website waarmee je snel de
goedkoopste parkeeraanbieder kunt vinden en boeken!”

Familie Hoeksma

“Ik was onbekend met Rotterdam Airport maar met
Parkerenrotterdam-airport.nl heb ik een uitstekende parkeerplek gevonden”

Harry Haakma

“Duidelijke website waarmee je snel de
goedkoopste parkeeraanbieder kunt vinden”

Kim Douwsma

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenrotterdam-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1212 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Rotterdam airport